lördag 15 november 2014

Omöjlighet att ge upp

Det verkar som en omöjlighet att ge upp den här bloppen. Vi har försökt, men det går inte. Många kikar in varje dag och vi har insett att vi helt enkelt måste fortsätta. Det känns kul. Däremot är vi glada för vår thecyclinggeneration.tumblr.com och kommer förmodligen köra de båda blopparna parallellt.

Dock blir det kanske inte så mycket spännande att skriva om medan vi bor i tråklandet Danmark. Visst är landsvägscyklingen fin här, men ack vad vi saknar naturen i Sverige. Det är till och med så att cyklingen på landsvägarna i Sverige slår den Danska cyklingen med hästlängder av den enkla orsaken att Sverige har mer yta och färre människor. I Danmark serveras välskötta och fina cykelbanor som man gladeligen brukar och känner sig säker på. Men hemmavid serveras istället landsvägar, ämnade för biltrafik men som helt saknar sådana. Den danska avsaknaden av natur gör det helt enkelt inte lika harmoniskt och trevligt att cykla här, man längtar bara bort.

Hur som helst, vi ser med glädje på framtida MTB-turer i Sverige och långturer till familj och vänner. Vi har uppgraderat långturcyklarna och kan med leende läppar meddela att dessa ska användas så ofta det bara går.



Inga kommentarer:

Skicka en kommentar